Logo.png

Hoewel onze vereniging bestaat uit gedreven en enthousiaste leden die zich onbezoldigd blijven inzetten om het carnaval in Diepenbeek in leven te houden, zou zonder de ondersteuning van externe medewerkers het organiseren van onze activiteiten niet mogelijk zijn. Sinds het najaar van 2019 hebben we beslist om een medewerkerscomité op te richten waarin onze externe medewerkers zullen opgenomen worden. Dit comité biedt mensen de mogelijkheid om een taak uit te voeren tijdens onze organisaties, maar ook om (nog meer) betrokken te worden bij 'Diepenbeek Carnaval'. Niet iedereen kan zomaar toetreden tot een Raad van 11 of wil wekelijks in 'groot ornaat' mee om de vereniging te presenteren in Limburg en ver daarbuiten. Voor deze personen is ons medewerkerscomité een ideale oplossing: je draagt jouw steentje bij tot het in stand houden van het Diepenbeeks carnaval door te helpen op organisaties van de Orde van de Teutonische Ridders, maar je hebt verder geen verplichting. Deelname aan het medewerkerscomité is op vrijwillige basis, maar uiteraard willen wij deze mensen op gepaste wijze danken voor hun inzet. We stelden daarom volgend pakket samen:

  • Gratis drank – en eetkaarten (indien van toepassing) tijdens al onze organisaties
  • Polo met logo van de Orde van de Teutonische Ridders
  • Verzekering, op jaarbasis, tijdens al onze activiteiten
  • Persoonlijke uitnodiging 'Receptie van de Prins' op 11/11
  • Persoonlijke uitnodiging 'Nieuwjaarsreceptie' in januari
  • Persoonlijke uitnodiging 'Ledenbarbecue' in juni
  • Jaarorde van de Prins

Je kan jouw kandidatuur hier stellen.

Wanneer je toetreedt tot het medewerkerscomité wordt er verwacht dat je minimaal 2 'werktaken' per seizoen tijdens onze activiteiten op je neemt. Dit zal op jaarlijkse basis geëvalueerd worden.

Voor meer info kan je contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..